Verkoopsvoorwaarden

Verzendkosten België bedragen €4,90. Levering naar uw keuze aan huis of via een Bpost servicepunt.

In volgende buurlanden leveren we aan huis tegen aangepaste tarieven:

  • Nederland: €9,50
  • Duitsland: €12,00
  • Frankrijk: €12,00
  • Luxembourg: €12,00

Geschatte verzendtijd: bestellingen worden verzonden de werkdag volgend op de dag dat u de bestelling plaatste, tenzij het bestelde artikel niet op voorraad is, in welk geval wij u zullen contacteren om u een geschatte levertijd mee te delen. Mocht de extra levertijd niet aanvaardbaar zijn, mag u de bestelling steeds kosteloos annuleren.

Geschatte leververtijd: de levering van de goederen gebeurt steeds de eerste werkdag volgend op de dag van verzending. Met andere woorden, wat u vandaag besteld, ontvangt u overmorgen tenzij er tussen de dag van bestelling en de dag van verzending een weekend of feestdag valt, of zoals hoger vermeld een artikel niet voorradig zou zijn.

Herroepingsrecht:

  • Indien u van uw koop wenst af te zien, kan u ons dit melden binnen een termijn van 14 dagen na de levering.
  • Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om de aankoop terug te zenden. De kost van deze retourzending wordt gedragen door de koper.
  • Wij vragen om de goederen originele verpakking en in nieuwe staat terug te zenden.
  • Zodra wij de goederen ontvangen hebben, storten wij u het aankoopbedrag,  plus de verzendkosten die bij bestelling gerekend werden, terug.

Indien u gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht, download het herroeping formulier en bezorg dit, volledig ingevuld, aan ons via uw retourzending.

De koper dient de goederen onmiddellijk in ontvangst te nemen en na te kijken. Klachten wegens zichtbare gebreken worden dan ook niet meer aanvaard de volgende dag na levering. Klachten wegens onzichtbare gebreken worden enkel aanvaard binnen de 8 dagen na levering en voor zover de goederen niet in gebruik zijn genomen.

In geval van betwisting zijn naar keuze van ’t Amerikaantje cvba de rechtbanken van Dendermonde en/of de woonplaats van verweerder bevoegd.

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

’t Amerikaantje cvba behoudt zich het recht voor om de aangeboden service op de webpagina of de producten die daar getoond worden (inclusief relevante details en prijzen) zonder berichtgeving terug te trekken of aan te passen.