Hoe draag je een BUFF?

Original BUFF

De Original BUFF® is een multifunctionele accessoire die je altijd en overal kan gebruiken. De Original BUFF® is volledig naadloos en van een zeer hoogwaardige en zachte stof. Ideaal voor allerlei activiteiten in zowel koud als warm weer!

De ademende microfiber stof houdt koude wind tegen en zorgt met warmer weer voor verkoeling door zweet snel te laten verdampen. De Original BUFF® kan onder andere gedragen worden als muts, masker, haarband, sjaal, polsband, piratenmuts, nekwarmer en balaclava.

De Original BUFF® is wasbaar in de wasmachine en is uitermate duurzaam. Er zijn geen irriterende naden of zomen. De Original BUFF® is behandeld met Polygiëne, waardoor je BUFF® fris blijft ruiken!

Windproof BUFF

De Windproof BUFF® biedt de beste bescherming tegen wind en kou, dankzij de isolerende laag van warme lucht die zich vormt tussen de huid en de stof.

De Gore® Windstopper® is een winddichte en waterafstotende stof. Ideaal voor koude temperaturen of bij een flinke (rij)wind.

Polar BUFF

De Polar BUFF® is voorzien van een Polartec fleece gedeelte voor extra warmte en comfort. Polartec is een hoogwaardige fleece stof met een groot ademend vermogen, wat voorkomt dat je oververhit.

De combinatie van Polartec fleece met de zachte en hoogwaardige microvezel zorgt er voor dat je deze BUFF® altijd wilt dragen!

Omkeerbare Polar BUFF

De Reversible Polar BUFF® is een uniek product van Polartec Fleece. Deze BUFF® is ook binnenstebuiten de dragen, zodat je altijd kan kiezen welke stijl het beste bij je outfit past.

Het Polartec fleece gedeelte zorgt voor extra warmte en comfort. Polartec is een hoogwaardige fleece stof met een groot ademend vermogen, wat voorkomt dat je oververhit. Perfect te combineren met een van de BUFF® Hats!

Bekijk de volledige BUFF collectie

Doe-het-zelf en professioneel: vrij toegankelijk.

Volledig assortiment: boek hier uw tijdslot voor onze winkel te Belsele (Sint-Niklaas).

[ssa_booking type=winkelbezoek]

Productcategorieën