Winter is coming

In de winkels van ‘t Amerikaantje hebben we vast het perfecte item om je wintergarderobe te vervolledigen – supergoed en supergoedkoop, bovendien. Vind je het prettig om ons uitgebreide assortiment eerst in alle rust te bekijken, inclusief de diverse kleuren en gedetailleerde info in een oogopslag? Dan breng je vooraf gewoon een bezoekje aan onze webshop.

Winterjassen

Van blousons tot parka’s, van regenjassen tot fleece jackets: bij ’t Amerikaantje vind je de juiste jas voor elke gelegenheid én elke weersomstandigheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van zo’n uiterst robuste en bijzonder praktische Brandit M65 field jacket, niet voor niets een van onze verkoopstoppers? Of misschien heb je een stijlvolle peacoat op het oog, die ook nog eens o zo lekker zit? Of die übercoole lederen pilotenjas, een must have in de collectie van elke modebewuste man?

 96,00
 67,30

Combat

Pertex jas

 89,50
 395,00
 42,00
 42,00

Hemden & truien

Op een zachte winterdag hoef je niet altijd een dikke jas aan te trekken: tijdens buitenactiviteiten verhoogt een houthakkershemd je bewegingsvrijheid aanzienlijk en je ziet er daarenboven erg stoer uit. Tijdens activiteiten met een lage intensiteit – zoals vissen – strekken onze Duitse pullovers dan weer tot aanbeveling, met dank aan de isolerende en dampabsorberende eigenschappen. Ben je eerder een jagerstype? Ook dan vind je zeker een trui naar jouw smaak, al dan niet met een smaakvolle afbeelding van een eend of everzwijn om het af te maken.

Thermische onderkledij

Heb je ook in de winter een broertje dood aan binnen blijven, dan doe je er goed aan om er van kop tot teen warmpjes in te zitten. Tijdens de jacht, het vissen of tijdens militaire activiteiten is het dragen van thermische onderkledij alvast allerminst een overbodige luxe. Onze zacht geprijsde items in dit genre sluiten nauw aan op het lichaam en staan daardoor garant voor een hoog draagcomfort. En dankzij typische kleuren als olive drab past je ondergoed perfect bij de rest van je outfit.

Schoenen & accessoires

Stevige stappers die je tegen weer en wind beschermen, vind je probleemloos in de afdeling ‘Adventure Boots’ van onze webshop. En wil je het risico op koude voeten nog verder minimaliseren, dan raden we de originele ABL-sokken aan. Ben je toe aan een nieuw paar handschoenen? Check dan ons uitgebreide aanbod, bestaande uit diverse types voor elke toepassing – ook zonder vingers. En last but not least vestigen we graag jullie aandacht op ons bijzonder uitgebreide assortiment Buffs… Is het slechts een beetje koud of vriest het dat het kraakt? Ga je voor stijlvol of zweer je bij sportief? Bij ’t Amerikaantje vind je gegarandeerd het ideale hoofddeksel en de perfecte nekwarmer om je een hele winter lang te laten genieten!

Adventure Boots

Magnum Viper

 101,00
 299,50

Adventure Boots

Pr. ABL boots

 129,50

Adventure Boots

Pr. sniper boots

 41,00

Doe-het-zelf en professioneel: vrij toegankelijk.

Volledig assortiment: boek hier uw tijdslot voor onze winkel te Belsele (Sint-Niklaas).

[ssa_booking type=winkelbezoek]

Productcategorieën