Terug naar school hoeft niet duur te zijn

Super goed én super goedkoop schoolmateriaal? Zoek niet verder want ook dat vind je in de winkels van ’t Amerikaantje, zelfs op zondag!

Rugzakken

Heavy duty US Assault rugzakken met verstelbare schouderriemen zijn perfect aanpasbaar op de lichaamsbouw en groei van je kind en gaan zo jaren mee. In de rug zijn paddings voorzien om het draagcomfort te optimaliseren. Binnenin vindt je diverse opbergvakken om handboeken en schrijfmateriaal handig te organiseren, zelfs tablet en laptop kunnen veilig opgeborgen worden.

Koek en fruit

Een drukke schooldag vergt heel wat energie maar op tijd en stond een gezond tussendoortje kan wonderen doen. Een knapperig koekje, een lekker stukje fruit mag niet ontbreken. Daarom vindt bij ’t Amerikaantje een ruim aanbod van kleine koek- en fruit opbergdoosjes waarin deze snacks gedurende de hele schooldag vers en optimaal behouden blijven.

Lunch

Voor het middagmaal hebben we hippe en functionele brooddozen die goed afgesloten blijven en voldoende plaats bieden. Boterhammetjes, dessert en drank kunnen er moeiteloos in en indien nodig kan de hoogte ook verdubbeld worden. Het geheel hou je stevig op elkaar dankzij de duurzame elastische afsluitriem.

Creatief brein

Eindeloos kleurplezier met kleurstiften en potloden van enkel de beste fabrikanten waaronder Bruynzeel, Staedler, Bic … Beschikbaar in zowel kleine als grote assortimentsverpakkingen, daarmee leeft zowel groot als klein zich volledig uit!

Blokbeest

Studeren is werken dus ook het betere kantoor- en studiemateriaal ligt in de rekken van ’t Amerikaantje, klaar voor gebruik! Maak aantekeningen met een goede Bic, verduidelijk met fluo stiften en berg netjes op met een perforator … met het juiste materiaal van ’t Amerikaantje maak je van iedere cursus een succes.

Doe-het-zelf en professioneel: vrij toegankelijk.

Volledig assortiment: boek hier uw tijdslot voor onze winkel te Belsele (Sint-Niklaas).

[ssa_booking type=winkelbezoek]

Productcategorieën