Jachtseizoen 2022

Nu de herfst in volle gang is, is het tijd om je voor te bereiden op het jachtseizoen! ’t Amerikaantje heeft alles wat je nodig hebt om er het beste jachtseizoen ooit van te maken.

Eén van de belangrijkste dingen om te hebben tijdens het jagen is kleding en uitrusting van goede kwaliteit. Daarom zijn we enthousiast over onze nieuwe lijn jachtkleding en -uitrusting. We hebben alles wat u nodig hebt, van jassen en broeken tot laarzen en hoeden.

We weten dat elke jager anders is en daarom bieden we een grote verscheidenheid aan producten. Naast kleding hebben we verschillende gamma’s jachtuitrusting op voorraad. Denk aan koffers, tassen, verrekijkers en natuurlijk ook veel survival artikelen die goed van pas komen.

Of u nu een doorgewinterde veteraan bent of net begint, we hebben voor ieder wat wils. Bekijk onze website of kom vandaag nog langs bij ’t Amerikaantje te Belsele of Tongeren. We beantwoorden graag al uw vragen en helpen u de perfecte uitrusting te vinden voor uw volgende jacht. Wacht niet – het jachtseizoen is al begonnen!

Foto's collectie jacht 2022

Locatie shoot: Oud Vliegveld (Waasmunster) en Paradijspark (Belsele)
Model: Sam – Foto’s: Wout Warreyn

Doe-het-zelf en professioneel: vrij toegankelijk.

Volledig assortiment: boek hier uw tijdslot voor onze winkel te Belsele (Sint-Niklaas).

[ssa_booking type=winkelbezoek]

Productcategorieën