fbpx

Ik ga naar een festival en neem mee …

Nog even en dan knalt de uitverkochte Graspop Metal Meeting in Dessel de festivalzomer 2018 eindelijk op gang. Van donderdag 21 tot en met zondag 24 juni zal het feestgedruis de Antwerpse gemeente vier dagen en nachten in een sympathieke greep houden. Als voorbeeldige fan heb je je tickets natuurlijk al maanden in je bezit, en ken je alle lyrics van je favoriete bands nu écht helemaal vanbuiten. Maar heb je ook voor het overige alles al in huis om het eerste festivalweekend – en al diegene die nog volgen – relatief ongeschonden door te komen? Geen zorgen. Of je nu een volslagen newbee, een festivalganger van het eerste uur of iets daar tussenin bent: ’t Amerikaantje has got your back!

Adventure Boots

Pr. ABL boots

 99,50

Adventure Boots

Pr. sniper boots

 35,95

Adventure Boots

Khaki Tactical Boots

 55,00
 128,00

MEE TE NEMEN: BOTTINES

Geen festival waar iedereen zo ongedwongen zichzelf kan zijn als op Graspop: als er al een dresscode is, dan luidt die simpelweg ‘ALLES KAN!’ Toch zijn een paar stevige bottines allerminst een overbodige luxe, want zo hoef je je over het welzijn van je poezelige voeten alvast geen zorgen te maken. Onverslijtbaar bovendien, behoud je met een paar echte ABL-combats altijd je cool, in alle omstandigheden – ja, ook als je erbij neervalt. 100% Graspop-bestendig, dus. Rain or shine!

THUISLATEN: WITTE SNEAKERS

 27,00
 35,00

Poncho's

Zwarte Poncho

 23,00
 5,50

MEE TE NEMEN: KORTE (OF LANGE) CAMOUFLAGEBROEK

Het weer maakt de jongste weken vreemde sprongen in ons kikkerlandje, maar een beetje festivaladept zweert hoe dan ook bij de korte broek. Van al dat geheadbang gaat een mens nu eenmaal danig zweten, en in een camo-uitvoering vallen die moddervlekken – ook na vier dagen alles geven – bovendien een stuk minder op. Afsluitbare zakken om je kostbare spullen in op te bergen zijn eveneens meegenomen, en sta je toch liever met lange broek op de heilige wei, dan zal de modepolitie je (herinner je de dresscode) gelukkig geen strobreed in de weg leggen. Een herbruikbare regenponcho is in ieder geval van harte aanbevolen, en een petje tegen de zon en overvliegend bier kan ook nooit kwaad. Een gewaarschuwd man …

THUISLATEN: DRIEKWARTSBROEK

 40,00
 24,00

Tafels & stoelen

vouwstoel Traquair zwart

 14,00

Party & schuiltenten

Partytent

 35,00

MEE TE NEMEN: TENT EN CAMPINGGASVUURTJE

Ook Graspop gaat uiteraard mee met z’n tijd, getuige de gloednieuwe Skullotel camping, waar voor het eerst luxepaardjes terecht kunnen om te ‘glampen’ in stijl. Blijf jij evenwel een hardcore camper totterdood, dan kan je vanzelfsprekend nog altijd op campings als de Boneyard terecht. Gratis toegankelijk mits een geldig festivalbandje doe je er goed aan ineens een degelijke tent mee te nemen. Lees: een stevig model dat snel en makkelijk op te zetten is en bij voorkeur van het waterdichte type. Ook partytenten (maximaal 3×3 meter) zijn overigens toegelaten op het terrein, handig om het bier koel te houden en beschut tegen de elementen een potje te koken op je campinggasvuur. Zit jij en je gezelschap daarbij graag een beetje comfortabel, dan is een vouwstoel net zo handig.

THUISLATEN: MICROGOLFOVEN

 12,80
 13,30

Anti insecten

Anti-Teek 100ml

 11,40

MEE TE NEMEN: INSECTENSPRAY

De Desselse buurtbewoners zullen het beamen: hoe vervaarlijk sommige Graspopgangers er ook uitzien: ze zijn de vriendelijkheid zelve én ze bijten niet. Anders is het gesteld met die gevleugelde, ongenode bezoekers die de kampeerterreinen onveilig maken van zodra de avond valt. Jouw beste verweer? Een set met een insectenwerende spray, inclusief een product om eventuele beten te behandelen. En vergeet in één moeite je zonnecrème en Dafalgans niet in te pakken!

THUISLATEN: MUGGENAPPARAATJE

ProductcategorieënWin €1000,00 voor jouw jeugdbeweging!

deelnemen