Ik ga naar een festival en neem mee …

Nog even en dan wordt Graspop, het grootste Metal openluchtfestival van ons land, eindelijk op gang geknald. Van donderdag 16 tot en met zondag 19 juni zal het feestgedruis Dessel vier dagen in een sympathieke greep houden.

Als voorbeeldige fan heb je je tickets natuurlijk al maanden in je bezit, en ken je alle lyrics van je faves nu écht helemaal vanbuiten. Maar heb je ook voor het overige alles al in huis om het festivalweekend relatief ongeschonden door te komen?

Geen zorgen. Of je nu een volslagen newbee, een festivalganger van het eerste uur of iets daartussenin bent: ’t Amerikaantje has got your back!

Adventure Boots

Khaki Tactical Boots

 67,00

Adventure Boots

Pr. ABL boots

 129,50

Adventure Boots

Pr. sniper boots

 41,00

MEE TE NEMEN: BOTTINES

Bloemenkransen, zonnebrillen en bikinitopjes: da’s kort samengevat de dresscode van een zonovergoten Graspop. Toch zijn een paar stevige bottines allerminst een overbodige luxe, want zo hoef je je over het welzijn van je poezelige voeten alvast geen zorgen te maken. Onverslijtbaar bovendien, behoud je met een paar echte ABL-combats altijd je cool, in alle omstandigheden – ja, ook als je erbij neervalt. 100% Pukkelpop-bestendig, dus. Rain or shine!

THUISLATEN: WITTE SNEAKERS

 35,00
 44,00 47,00
 7,50
 45,00

Lange broeken

Reef Broek – Olive

 51,00 52,00

Lange broeken

Reef Broek – Zwart

 51,00 52,00

MEE TE NEMEN: KORTE (OF LANGE) CAMOUFLAGEBROEK

De thermometer schiet de jongste weken ongeziene hoogtes in, maar een beetje festivaladept zweert hoe dan ook bij de korte broek. Van al dat moshen gaat een mens nu eenmaal danig zweten, en in een camouitvoering vallen die moddervlekken – ook na drie dagen alles geven – bovendien een stuk minder op. Afsluitbare zakken om je kostbare spullen in op te bergen zijn eveneens meegenomen, en sta je toch liever met lange broek op de heilige wei, dan zal de modepolitie je normaalgesproken geen strobreed in de weg leggen. Als het weer tegenzit kan een herbruikbare regenponcho alsnog zijn nut bewijzen, en een petje tegen de zon en overvliegend bier kan ook nooit kwaad. Een gewaarschuwd man…

THUISLATEN: DRIEKWARTSBROEK

 9,50

1 tot 3 persoonstenten

Blackthorn 2 Persoons Tent – HMTC

 109,00
 109,00

Party & schuiltenten

TF-2215 Tarp

 67,30

Party & schuiltenten

Fox Lichtgewicht Basha

 99,50

Party & schuiltenten

Basha Sleeping Shelter

 42,00

Party & schuiltenten

Partytent

 39,00
 91,90

MEE TE NEMEN: TENT EN CAMPINGGASVUURTJE

Ook Graspop gaat uiteraard mee met z’n tijd, getuige Metalpark, waar luxepaardjes terecht kunnen. Blijf jij evenwel een hardcore camper totterdood, dan kan je vanzelfsprekend nog altijd op de andere campings terecht. Neem dan wel ineens een degelijke tent mee, lees: een stevig model dat snel en makkelijk op te zetten is en bij voorkeur van het waterdichte type. Ook partytenten (maximaal 3×3 meter) blijven overigens toegelaten op het terrein, handig om het bier koel te houden of beschut tegen de elementen een potje te koken op je campinggasvuur. Zit je samen met je gezelschap ondertussen graag een beetje comfortabel, dan is een vouwstoel vanzelfsprekend een aanrader.

THUISLATEN: MICROGOLFOVEN

 6,30

Anti insecten

Anti-Teek 100ml

 11,40

MEE TE NEMEN: INSECTENSPRAY

De sympathieke buurtbewoners zullen het beamen: hoe vervaarlijk sommige festivalgangers er ook uitzien: ze zijn doorgaans de vriendelijkheid zelve én ze bijten niet. Anders is het natuurlijk gesteld met die gevleugelde, ongenode bezoekers die de kampeerterreinen onveilig maken van zodra de avond valt. Jouw beste verweer? Een set met een insectenwerende spray, inclusief een product om eventuele beten te behandelen. En vergeet tot slot in één moeite je zonnecrème en Dafalgans niet in te pakken!

THUISLATEN: MUGGENAPPARAATJE

Doe-het-zelf en professioneel: vrij toegankelijk.

Volledig assortiment: boek hier uw tijdslot voor onze winkel te Belsele (Sint-Niklaas).

[ssa_booking type=winkelbezoek]

Productcategorieën