Goed uitgerust terug aan het werk

Nood aan nieuw werkmateriaal? Loop dan zeker eens langs bij ’t Amerikaantje! Sinds jaar en dag hebben we alles in huis voor doe-het-zelvers, scholieren en vakmannen. Supergoed en supergoedkoop!

Stevige, comfortabele werkschoenen zijn een must bij elke klus: ze kunnen tegen een stootje, zijn voorzien van een anti-slipzool en zijn vervaardigd van duurzame materialen. Bij ’t Amerikaantje vind je ze in diverse varianten, tot veiligheidslaarzen toe. Ben je ineens aan een compleet werkplunje toe? Dat komt dan goed uit, want ook voor werkoveralls, stofjassen, houthakkershemden en bodywarmers ben je in onze winkels aan het juiste adres.

Voor elk karwei bestaat het juiste, specifieke gereedschap. Daarom vind je bij ’t Amerikaantje een uiterst ruime keuze aan betrouwbaar werkmateriaal van de meest gerenommeerde merken. Van een eenvoudig timmermanspotlood over alle soorten handgereedschap tot complete gereedschapskisten: zoek niet verder, en keer compleet uitgerust terug.

Geen werkplaats is compleet zonder een uitgebreide set schroevendraaiers. Onze ergonomisch vormgegeven Sora-schroevendraaiers bijvoorbeeld, zijn onder meer dankzij het ophangoog erg handig in gebruik en bieden bovendien een buitengewone grip, zowel in droge als natte (én vettige) omstandigheden. Deze duurzame schroevendraaiers met zeskantig grondprofiel zijn van Duitse makelij en garanderen een optimale krachtoverbrenging.

En tot slot kan je bij ’t Amerikaantje ook terecht voor allerlei andere spullen om elke werkdag tot een goed einde te brengen. Denk maar aan onze koelboxen, ons uitgebreide gamma thermosflessen of ons assortiment opbergtassen voor al dat gloednieuwe materiaal. Zelfs voor zaklampen, hoofdlampen en nog veel meer werkmateriaal staan onze winkels wijd en zijd bekend dankzij het brede aanbod. Dus… Tot gauw!

Doe-het-zelf en professioneel: vrij toegankelijk.

Volledig assortiment: boek hier uw tijdslot voor onze winkel te Belsele (Sint-Niklaas).

[ssa_booking type=winkelbezoek]

Productcategorieën